Ankara Demetevler Dershane

Ankara Kızılay merkezli Vektörfen kurs şimdi Ankara Demetevler Dershane ile artık mahallenizde hizmetlerine devam etmektedir. Eğitim ve öğretimde 20 yılı aşkın sürelik tecrübe ile geleceğin gençlerini çağın gereklerine ve değerlerimize uygun bir şekilde hazırlamak üzere yola çıktık. Donanımlı ilim ve irfan ordumuzla her bakımdan toplumumuza yön verebilecek gençlerin eğitim, öğretim ve kişisel gelişim ihtiyaçlarını tespit ediyor ve öz güvenli, çevresine duyarlı, çalışkan, açık fikirli, araştırmacı, iletişimi kuvvetli, öz eleştiri yapabilen, işbirliğine yatkın, paylaşımcı, yaratıcı, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmeye gayret ediyoruz. Bilinçli öğrenmeleri için her türlü desteği veriyoruz. Kurslarımız her seviyeye uygun verilmektedir. Rehberlik sistemimiz ve birebir eğitimlerimizle öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine de katkı sağlamayı hedefliyoruz. Her adımımızla onların daima yanındayız.

Her Seviyede Küçük Gruplar

Ankara Demetevler Dershane ön kayıtlarımız başlamıştır. Vektörfen kursun butik yapısını bu şubemizde de korumayı hedefliyoruz. 10-12 kişilik homojen yapıdaki gruplarla eğitime devam etmeyi planlıyoruz. Kurslarımızı üç ana grupta topladık. Bunlar; TYT-AYT hazırlık grupları, ara sınıflar ve mezun gruplarıdır. Butik sınıflarımızı yaptığımız seviye belirleme sınavı sonrasında teşkil ediyoruz. Kullandığımız ders çalıştırma metotları ve ödev takip sistem ile öğrencilerimizin bilgi seviyelerinin yükseltilmesinde büyük aşamalar kaydetmekteyiz. Sınava yönelik kaliteli ölçme değerlendirme sistemi ile öğrencimizi desteklemekte ve rehberlik sistemi ile öğrencimizi motive etmekteyiz. Kendi alanlarında uzman, gelişime ve yeniliklere açık öğretmenlerimiz ile her bir öğrencimize bir yıllık hazırlık süresi boyunca 1200 saatlik ders ve etüt verilmektedir.

Eğitimde Seçicilik

Yeni nesil yayın desteği ile Ankara Demetevler Dershane olarak öğrencilerimizi birebir etütler, toplu etütler ve öğrenci koçluğu ile takviye ederek fark yaratmaktayız. Birebir etütler; öğrencinin ihtiyacına, deneme sınavı sonucuna ve öğretmen yönlendirmesiyle verilen kişiye özel derslerdir. Toplu etütler; öğretmenlerin öğrencileri toplu olarak yetersiz gördükleri konularda verdikleri derslerdir. Öğrenci koçluğu, eğitim konusunda zirvemizdir. Her öğrenciye bir eğitim koçu görevlendirilmektedir. Eğitim süreci baştan sona programlanmakta ve takip edilmektedir. Aile ile sürekli iletişimde kalınarak bilgi alışverişi yapılmaktadır. Öğrencimiz, böylelikle sınava özel olarak hazırlanmaktadır. Hataları en alt düzeye indirmek için analizleri detaylı yapmak suretiyle sonuca gidilmeye çalışılmaktadır. Referansımız hedeflerine ulaşan öğrencilerimizdir.